Zsámbék legszebb helyén, nyugodt, csendes utcában, közvetlenül a Romtemplom alatt található a ház. Zsámbék legszebb fekvésű ingatlana, hátsó szomszéd ugyan mindjárt 1000 éves, de gyönyörű, és csendes!
A ház központhoz közeli, de minden zajtól távol esik, nem forgalmas, nincs átmenő forgalom. A ház másik nagy előnye, hogy a kertből, illetve a 2. szinten lévő szobákból gyönyörű panoráma nyílik a Zsámbéki medencére.

Kétszintes, alul 100 négyzetméteres alapterülettel, míg a tetőtér közel 60 négyzetméter (brutto 90 négyzetméter). A tetőtérbe egyedi tervezésű kovácsoltvas korláttal rendelkező lépcső vezet. A tetőtér jelenleg egy légterű, de ki lehet alakítani három szobát és egy fürdőt, amelyhez a vízvezetékek már elő vannak készítve.
A földszinten két szoba, nappali, dolgozó-kuckó; kertre néző, napfényben úszó konyha-étkező; fürdőszoba, közlekedők, kamra, s kazánház találhatóak.
Fűtés mind a két szinten van: központi fűtés gázkazánnal, illetve a földszinti nappaliban és fürdőszobában hagyományos kályhák is biztosítják az alternatív meleget.

Mind a házból, mind a kertből ( 1000 négyzetméter) gyönyörű kilátás van a Budai- és a Pilisi- hegységre.

A kertben található egy nagyon jó klímájú százéves pince is. A kert romantikus, és a külvilág számára teljesen elzárt, számos gyümölcsfával. Teljesen biokert, száműzve minden vegyszer és méreg!

Van továbbá fedett autóbeálló, garázs, és egy kis műhely is.

A ház 1997-ben lett felújítva: új födém, tető, belső vakolás, nyílászárók, gépészet, csatorna, vízvezeték, villanyvezeték. A külső vakolás és belül néhány munkálat még hiányzik.

Házfelújításnál lényeges szempont volt, hogy egészséges otthont teremtsünk. Fokozottan ügyeltünk arra, hogy a felhasznált anyagoknak még az összetevői se tartalmazzanak egészségre káros anyagokat. Cseréptető, fa gerendák, fa lambériák,fa hajópadlók, fa nyílászárók, meszelt fal, közetgyapot, semmi műanyag, PVC... Megtartottuk a régi ház fő falait, melyek 50-60 cm vastagságukkal, természetes - kő, vályog - anyagaival természtesen úton szellőztetik a házat, és nyáron hűvöst, télen gazdaságos fűtést biztosítanak.

A ház tájolása: délnyugati. De a nappaliból reggel gyünyörködhetünk a napfelkeltében is.

A hely olyan vállalkozásokra is kiváló adottságokkal rendelkezik, mint pl. étterem, cukrászda, szállásadás.

A környék üdülő-, és kirándulóhely. 10 perc sétára természetvédelmi területen lehet szép túrákat tenni, lovagolni, vagy kerékpározni.

Zsámbékról több útvonalon lehet nagyon jól megközelíteni Budapestet. A háztól a Nyugati Pályaudvar pl. 40 perc alatt elérhető, átlagos forgalom mellett gépkocsival. Ugyanennyi távolságra van Esztergom, vagy Tatabánya is.

A ház eladási irányára: 37,5 milló Ft

Érdeklődni lehet: 06-30-395-30-55 vagy berkogyongyi@t-online.hu

    Képgaléria - Eladó ház Zsámbék

Ház (60)

Környék (9)


E-mail